vrijdag, juli 13, 2007



Fotooooos




Nou, eindelijk dan een beetje mooi weer op een moment dat ik tijd heb foto's te schieten, dus hier komen ze dan:





Mooi hè? Ik ben er erg wijs mee!

Vandaag en gisteren echter veel met de Versatile gefietst en ik heb erg last van mijn inmiddels uiteraard erg dikke buik bij het trappen als ik veel kracht moet leveren (harde buiken en weeënachtig gevoel) en dat is natuurlijk niet zo handig, dus ik zal zolang het mooi weer is weer veel gebruik gaan maken van de Hurricane en minder met de Versatile op pad gaan. Wat erg jammer is, maar nu maar even moet... snif ;-)

Vanmiddag met de Hurricane ook wel last van de buik bij het trappen tegen de Westenholterbrug op, maar gelukkig is Wilfred dan bij me om me vooruit te duwen en dan gaat het ineens zonder moeite (nou ja bijna dan toch). Hij geeft echter wel aan dat de Versatile zich beter leent om me vooruit te duwen dan zijn Fujin. Zal wel komen door het evenwicht houden met de Fujin. Voor mij maakt dat niet uit: allebei is fijn! :-)

zaterdag, juli 07, 2007

Memorabele dag: 07-07-2007

Vandaag hebben we mijn (zo goed als) nieuwe Versatile opgehaald en ik moet zeggen: prachtige kleur! Foto volgt zodra de fiets helemaal klaar is, want Wilfred gaat er nog het één en ander aan doen (knipperlichten monteren, dakje weer erop zetten, etc.). Misschien dat ik morgen al een foto maak van hoe hij er nu uitziet, want helemaal af zal nog wel even duren.

De kleur is met wat meer glitters erin dan de kleur die er erg op leek bij Tempelman van een andere Versatile. Ik vind deze (gelukkig maar) wat mooier, zeker in de zon is de mijne duidelijk rozer. Ik kan me zo indenken dat de meeste mensen zullen zeggen dat mijn fiets paars is, maar hij is in mijn ogen toch nog mooi roze geworden. Voor vergelijk: in de winkel ligt nu een staal van mijn kleur.

Het is nog wel even kijken hoe de afwerking nog iets mooier kan, want nu de kap op de fiets zit en gespoten is, lijkt hij niet zo mooi aan te sluiten, dus daar gaan we even een poosje mee rijden, hem vaak in het zonnetje parkeren (na morgen wordt er regen verwacht....) en dan even kijken hoe de kap sluit op zichzelf. Nu lijkt de kap een klein beetje op de linkerkant te steunen op de voorkap bij het openen en aan de achterkant hangt hij ook al lichtelijk eroverheen, zodat een stukje naar achter plaatsen niet zo veel zin heeft. Hij kan nog wel iets bijgeknipt worden, zei Gerrit, dus misschien moeten we dat nog even laten doen, voorlopig laten we het even zo.

Hij rijdt wel weer als een zonnetje na de opknapbeurt en ook de bagageruimte achterin is nu mooier verdeeld door de beugel die veranderd is (rechte beugel in plaats van kromme).

Hij is ook nog mooi zwart gemaakt aan de onderkant weer, zodat ook dat stuk weer als nieuw eruit ziet!

De tilbeugel moet nog wel gemaakt worden en krijg ik ergens volgende week of zo, want mijn eigenlijke tilbeugel was van de week ineens spoorloos verdwenen. Waarschijnlijk per ongeluk voor nieuw aangezien in de bak met tilbeugels en op een andere gemonteerd. Maar we hebben de nieuwe tilbeugels al in de winkel zien liggen, er moet alleen nog schroefdraad op.

Nog eventjes wachten dus en dan is mijn fiets helemaal weer af.