donderdag, januari 31, 2013

Versatile verkocht

Het is dan toch zover gekomen: ik heb de versatile verkocht en de knoop doorgehakt om een andere driewieler ervoor in de plaats te kopen.
De nieuwe is een ICE geworden. Ik zal, zodra ik hem heb, hier wel meer neerzetten.
Ik was het gewicht van de versatile een beetje zat. Ik liet hem nu de hele winter staan, omdat ik teveel kracht moest zetten om de fiets vooruit te krijgen en daardoor mijn knieën verkeerd belastte.
Aangezien ik nu elke dag naar mijn werk met de auto aan het gaan was, wilde ik nu eindelijk eens kijken naar een andere driewieler, omdat ik met de Hurricane niet met gladheid of vermeende gladheid durf te rijden. Ik ben een keer onderuit gegleden in het verleden doordat ik te optimistisch was over het wegdek, dus dat wil ik niet weer meemaken.
Ik heb dus nu de fiets verkocht.
Hij staat bij Gerrit Tempelman/Ligfietsshop Tempelman in Dronten. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je hem dus daar vinden.
Wel moest ik afscheid nemen en dat vond ik toch aan één kant ook weer moeilijk.
Ik heb met veel plezier de afgelopen jaren in deze fiets gereden.
Maar toch, de combinatie met een zware schooltas in de fiets en mijn eigen (toch niet weinige) gewicht, maakt dat ik denk met een open driewieler in de winter blijer te worden.
Gisteren gingen we dus naar Dronten als volgt:
 

Ingepakt in huishoudfolie, zodat de kap niet open zou waaien onderweg, gingen we op weg!
 

Een paar jaar geleden heeft Wilfred deze aanhanger gekocht en op maat met Paulus samen een houder voor onze fietsen gemaakt. De Versatile blijkt met de spoorbreedte net iets breder uit te vallen dan de Quest. Maar het ging verder prima!

 
Onderweg hebben we deze mooie lucht gezien!

Nu gaat iemand anders hopelijk mooie tijden tegemoet met Versatile 006!
Mocht diegene nog vragen hebben over de fiets, dan mag dat natuurlijk altijd!