donderdag, maart 01, 2007

Kleur van de nieuwe kap

Eindelijk was het dan zover: we gingen naar Doornspijk om de kleur van de kap definitief te bepalen.
Ze hadden een tijd terug gebeld om te zeggen dat er nog weer nieuwe stalen binnen waren gekomen, dus we moesten nog steeds even langs om die te bekijken en dat hebben we afgelopen dinsdag gedaan. Ik hoopte op een mooie felle roze kleur, maar die was er nog altijd niet standaard in metallic, dus het is een wat paarsere roze kleur geworden. Ook mooi ;)
De kleurnaam is Honda Motor / HONM 9039 Basic Pink.

Deze kleur lijkt erg op de kleur die een andere mevrouw met een Versatile ook heeft, maar deze kleur is nog weer iets rozer dan die kleur (bij die kleur gaat het meer richting blauw dan die van mij).
Ik ben benieuwd hoe het uit gaat pakken, maar heb er veel vertrouwen in dat dit een mooie kleur gaat worden.

Voor het kijken van de kleur zijn we eerst nog langs Tempelman in Dronten geweest om de fiets van Wilfred alvast weg te brengen voor een stel reparaties en daar kon ik ook al de stalen bekijken die zij hadden liggen van alle Versatiles die al gespoten zijn in de afgelopen paar jaar. Daar zat ook die kleur van die mevrouw bij en we konden mooi kijken bij een deel van een Versatile hoe die kleuren allemaal stonden. De mooiste van die stalen vond ik dus die paars/roze en ik had al voor mezelf besloten dat als ik niet die felle kleur roze die ik wil zou kunnen krijgen dat het dan die kleur maar moest worden. Maar gelukkig hadden ze dus een volgens ons nog iets rozere versie. Zie je trouwens alleen als je beide kleuren op elkaar legt... Nou maar afwachten...

We moeten binnenkort ook nog kijken of we ergens een babyschaal voor in de aanhanger kunnen kopen, want eind augustus verwachten we ons tweede kindje en aangezien Daniƫlle dan nog niet uit de kar is, past er geen maxicosi meer in de kar. Een babyschaal neemt wat minder ruimte in.

Ik heb zelf de laatste tijd erg last van tegen mijn buik aan trappen, omdat de buik verder naar voren lijkt te gaan zitten dan toen met Daniƫlle. Ben dus niet zo geneigd de fiets te pakken op het moment... schaam schaam... Maar het weer begint weer mooi te worden, dus wie weet gaat het binnenkort ook wel weer Hurricaneweer worden.

Aanstaande zaterdag gaat de Versatile in elk geval naar Tempelman voor reparaties. Mijn fiets fietst als trage.... op het moment en het schijnt lang te duren voor ik hem weer terug krijg dus hij blijft daar ook meteen voor de nieuwe kap, dan krijg ik hem ook helemaal weer mooi terug straks.