vrijdag, oktober 12, 2007

Vervolg stickers

Nou hierbij het verslag met de foto's:

We zijn begonnen met de plaats van de stickers te bepalen door ze met stukjes schilders-tape op de fiets te plakken, zodat we al een goed beeld van de verdeling over de fiets kregen.

Wilfred haalt de stickers los en plakt ze op de goede plek door eerst het te beplakken stukje fiets met een sopje van dubro met water nat te maken en dan de sticker daarop aan te brengen. Eventueel kan je hem daarbij dan nog schuiven en ook de bubbels kan je zo makkelijk onder de sticker wegvegen.

Op de volgende foto is het linkerdeel al goed beplakt. Rechts zie je een aantal stickers zitten met schilders-tape.

En hier de kant die af is:


Als alles er op zit, kan het drogen beginnen.


En hier dan bij nacht:

Velovemobiel

Afgelopen week heb ik uit retroreclecterende folie allemaal figuurtjes geknipt voor het plakken op mijn Versatile.
Dat was een heel karwei, maar de laatste figuurtjes heb ik gisteren geknipt en nu ben ik klaar voor het vervolg, namelijk het erop plakken!

Als het weer mooi blijft vandaag en er niks tussenkomt, gaan Wilfred en ik vanmiddag aan de slag met het plakken. Dat gaan we als volgt doen: we wassen de fiets met afwasmiddel, maken de plekken waar de stickers komen nog een keer nat met afwasmiddel en daarna gaan we plakken. Deze manier hebben we de vorige keer (mijn bijtjes op de blauwe kap) ook gebruikt en dat beviel goed. We kunnen dan namelijk de plek nog wat veranderen als het toch verkeerd lijkt en ook kunnen we alle bubbels onder de stickers nog wegvegen als die er nog onder zitten.

Ik ga de fiets omdopen in 'Velovemobiel' met een knipoog uiteraard en dus kan er geraden worden naar wat ik erop ga plakken! Eén hint: er zit een kleine overlap in de vorige bestickering en deze... Nou, makkie toch?

Hopelijk gaat het vanmiddag lukken en kan ik zo gauw mogelijk met foto's het eindresultaat hier laten zien! Tot die tijd moeten jullie het doen met deze omschrijving ;)